‘Rifat Bugdayci (27) stopt na het einde van dit seizoen’

‘Rifat Bugdayci (27) stopt na het einde van dit seizoen’

De 27-jarige middenvelder van vierdeklasser Veluwezoom zal na dit seizoen mogelijk zijn voetbalcarrière gaan beëindigen. Dat melden bronnen dichtbij de speler uit Arnhem. (foto: HetGelderseVoetbal.nl )

Speelde jarenlang bij de Graafschap
De Arnhemmer speelde jarenlang bij De Graafschap voordat hij bij verschillende amateurclubs in Arnhem ging spelen. De voormalig regiotopscorer (43 goals met SC Oranje) speelt nu samen met Esen Gurbuz en Shiwan Hamdaziz bij SC Veluwezoom en lijkt daar te gaan stoppen met zijn loopbaan als voetballer.

‘Je weet het maar nooit met voetbal’
De redactie van HaberArnhem kwam Bugdayci tegen en vroeg naar de recente geruchten over de speler: ‘Je weet het maar nooit met voetbal. Maar het lijkt er nu op dat ik na het einde van dit seizoen ga stoppen met voetballen. Het is overigens nog niet helemaal zeker.’ Meer wilde Bugdayci hier niet over kwijt.

Rifat Bugdayci is nog steeds met zijn lengte (1,80cm) en snelheid zeer waardevol voor SC Veluwezoom en de aanvallers Gurbuz en Hamdaziz. Of hij bij eventuele aanbiedingen een andere beslissing gaat nemen is niet bekend.


4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.