Turkse jongen (12) uit Kayseri leest boek uit in een minuut

Turkse jongen (12) uit Kayseri leest boek uit in een minuut

Hoewel de beelden niet van vandaag of gisteren zijn is het wel het publiceren waard. De 12-jarige Tarik uit Kayseri heeft een bijzondere gave door dikke boeken uit te lezen in een minuut. 

Tarik is een fenomeen
Tarik is nog steeds een fenomeen in Turkije. Tijdens een bekende talkshow in Turkije moch Tarik vertellen hoe hij een boek uitleest in een minuut. Onder toeziend oog van de gasten verbaasde Tarik iedereen door daadwerkelijk een boek in een 1 minuut uit te lezen. Het interessante is dat Tarik ook alles ‘gewoon’ leest en direct opslaat.

Zonder al te veel  moeite was Tarik daarna ook in staat om willekeurige vragen van Beyazit Ozturk voor te lezen. Klik op translate om het filmpje via youtube te bekijken met een Nederlandse ondertiteling.135 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.