YousToub ontmaskerd nep-pranks van ArmoWasRight

YousToub ontmaskerd nep-pranks van ArmoWasRight

‘De ontmaskering van Armowasright is een feit!’, aldus een videoblog van de bekende vlogger YousToub. (foto: screenshot youtube)

ArmoWasRight alles behalve blij met deze ontmaskering
ArmoWasRight publiceerde onlangs pranks waarvan veel mensen al twijfels hadden of het wel of niet ‘echt’ was. Hij bereikte veel publiek met deze pranks. Zijn concurrent YousToub ging op onderzoek uit en komt met bewijzen aan hoe fake de pranks van ArmoWasRight zijn. ArmoWasRight was alles behalve blij met deze ontmaskering.

#ARMOWASNOTRIGHT
Of alle ‘pranks’ van ArmoWasRight nep zijn is niet bekend bij ons. We hebben wel de beelden van YousToub met bewijzen die aantonen dat ArmoWasRight toch niet zo right is als iedereen denkt. ArmoWasNotRight dus!


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.