Geslaagde concert voor Arnhemmer Gökhan Tekin in Oostenrijk

Geslaagde concert voor Arnhemmer Gökhan Tekin in Oostenrijk

De Arnhemse zanger met Turkse roots, Gokhan Tekin, was in het weekend in Oostenrijk voor een concert. De Arnhemmer is de laatsje jaren veel bekender geworden en is bijna wekelijks in het buitenland voor een concert of een cultureel festival. Hij is ook officieel een zanger van de Turkse vereniging HTF.

Drukke agenda voor Arnhemmer
De bekende zanger uit Arnhem heeft een drukke agenda. Hij is weer terug uit Oostenrijk maar zal binnenkort weer weg zijn voor een concert in Zwitserland. Op 23 januari is hij weer in Nederland voor een Cultuur Festival in Zaandam. Je moet niet verbaasd opkijken als je hem in die tusentijd tegenkomt bij de Albert Heijn of de moskee in Presikhaaf.

Carriere begon als rapper
Tekin begon zijn carriere als rapper in Arnhem en was destijds bekend als ‘GT’ met zijn Nederlandse rapliedjes. Hij maakte toen ook al rapliedjes in het Turks met leuke teksten over jongeren in Nederland. Zijn omgeving was zo positief over ‘GT’ dat hij ook verder ging zingen in het Turks. Als Tekin geen optredens heeft is hij te zien in de stad als jongerenwerker.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.