Juwelier aan de Hommelstraat is gewoon open na mislukte ramkraak

Juwelier aan de Hommelstraat is gewoon open na mislukte ramkraak

‘T Gouden Paleis aan de Hommelstraat is gewoon open, ondanks dat er een ramkraak plaatsvond.

Mislukte ramkraak
Net voor het nieuwe jaar, vond op 29 december, een ramkraak plaats door onbekenden. De buitengevel was zo zwaar beschadigd dat het vervangen moest worden. Vanwege de feestdagen en de werkzaamheden was het niet mogelijk om dit binnen een paar uur te regelen.

Gewoon geopend
Het bedrijf is volgens recente berichten gewoon geopend en maakt dat ook duidelijk met een bord die het heeft geplaatst. Ondanks dat het er gesloten uit ziet is de juwelier gewoon bereikbaar voor de klanten.


9 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.