‘Turkse’ kamerlid PvdA vindt nieuwjaar belangrijker dan Offerfeest

‘Turkse’ kamerlid PvdA vindt nieuwjaar belangrijker dan Offerfeest

Tweede Kamerlid Keklik Yucel van de PvdA doet ook helemaal niets om zieltjes te winnen bij haar achterban. Ook als ze de kans heeft om goodwill te scoren laat ze deze liggen. De vraag is dan natuurlijk of je geschikt bent als Kamerlid. Hier heeft iedereen dan ook eigen mening over.

Nieuwjaarwens van Keklik Yucel
Via via werden wij getipt over de nieuwjaarwensen van Keklik Yucel, die zij deelde via twitter. ‘Een heel gelukkig nieuwjaar’, aldus Yucel. Natuurlijk is hier niets bijzonders aan, omdat heel Nederland dit heeft gedaan. Maar het valt natuurlijk wel op wanneer een Tweede Kamerlid met Turkse roots belangrijke feestdagen van haar achterban ‘links’ laat liggen, terwijl ze dat niet doet met Oud & Nieuw. We gingen het een ander onderzoeken en kwamen erachter dat Kelik Yucel bijvoorbeeld tijdens het Offerfeest in 2015 niets heeft gedeeld hierover. Als u meer weet, dan horen we dat graag!

We houden het in het nieuwe jaar netjes, en zullen Keklik Yucel niet helemaal afkraken. We maken nu alleen melding van deze constatering en geven haar gewoon nog een kans alvorens we nog meer kritiek leveren in de toekomst.


4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.