Zeer uniek een tweeling met een jaar verschil

Zeer uniek een tweeling met een jaar verschil

Niet vaak maar het komt wel eens voor dat een tweeling niet op dezelfde dag op de wereld komt. Maar deze tweeling Jaelyn en Luis zijn tweeling maar niet op dezelfde dag jarig, zelfs niet in het zelfde jaar geboren. In de aller laatste minuut van 2015 kwam meisje Jaelyn in San Diego en broertje Luis kwam drie minuten later dus in de begin minuten van 2016 op de wereld.

Extra feestje
De trotse vader Luis Valencia vertelt aan NBC San Diego dat hij en zijn vrouw Maribel op de klok letten. Niet om zo iets unieks te presteren maar of wij de eerste ouders van 2016 zouden worden. Vader Luis vertelt: “Maribel wilde graag dat beide baby’s op dezelfde dag werden geboren. Nu krijgen we taferelen als: ‘mijn verjaardag is eerst’. Maar ach, nu hebben we twee feestjes achter elkaar”

In geen 34 jaar
Verpleegster Lynette Coetzee vertelt dat zij in 34 jaar werkervaring zo iets ongewoons maar toch weer heel speciaals nog nooit heeft meegemaakt.


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.