Gaat Peter Bosz Vitesse echt verlaten voor een club uit een B-land

Vitesse trainer Peter Bosz staat open voor een vertrek uit Arnhem.

Geheime meeting in Israel
Dit blijkt uit de gesprekken die de trainer van de Arnhemse club heeft gevoerd met Jordi Cruijff van Maccabi Tel Aviv. De ‘zoon van’ is technisch directeur bij de club uit Israel. Peter Bosz heeft zelf inmiddels ook bevestigt aan verschillende media dat hij in Israel heeft gesproken met Maccabi Tel Aviv.

Maccabi wie?
Opvallend is dat Bosz in gesprek gaat met een club dat amper iets voorstelt in Europa. Zijn aflopend contract bij Vitesse zal dus mogelijk geen verlenging krijgen omdat de trainer nu al in gesprek gaat met een club uit een B-land. Met alle respect, maar Maccabi Tel Aviv, stelt amper iets voor in Europa. Dan hebben we het niet eens over de competitie in Israel.

De directie van Vitesse zou ook inmiddels op de hoogte zijn van het gesprek. Of dit van te voren al het geval was is niet bekend.


Tags assigned to this article:
Vitesse

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.