Peter Bosz laat Vitesse in de steek en vertrekt per direct

Peter Bosz laat Vitesse in de steek en vertrekt per direct

Vitessetrainer Peter Bosz vertelde vanochtend aan Vitesse TV dat hij per direct vertrekt naar Israel. De trainer heeft een akkoord bereikt met de club uit Israel.

Ik vertek per direct bij Vitesse
Bosz zei zelf het volgende: ‘Ik vertrek per direct bij Vitesse. Om heel eerlijk te zijn is dit ook heel verrassend voor mij. Ik was het helemaal niet van plan om in de winterstop weg te gaan, wat ik ook een hele ongelukkige periode vind. Maar in een voetballeven komen soms dingen voorbij, en dit was zo een moment.’

 

Grote geld in Israel Peter Bosz kiest duidelijk voor het grote geld en laat Vitesse in de winterstop in de steek omdat het bod van Maccabi Tel Aviv veel hoger zal zijn dan zijn huidige salaris bij Vitesse. Maccabi Tel Avic wordt zijn vijfde club als trainer. De trainer uit Apeldoorn was sinds juni 2013 trainer bij de Arnhemse club en deed het zeer goed.


Tags assigned to this article:
Vitesse

3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.