Selectiespelers Elsweide bezoeken Shila-Lounge

Selectiespelers Elsweide bezoeken Shila-Lounge

De selectiespelers van Elsweide hebben onlangs een bezoek gebracht aan een van de nieuwste sponsoren. Officieel ging het om een teamuitje van het eerste elftal. Shila-Lounge is subsponsor geworden van het eerste elftal van de Arnhemmers.

Op bezoek bij Shila-Lounge
De selectie ging op bezoek Shila-Lounge in Arnhem en maakte dit ook wereldkundig met een bericht via social media.  Onder leiding van trainer Rasid Gunes waren bijna alles spelers mee naar Shila-Lounge. Shila-Lounge onderscheidt zich volgens de kenners met haar locatie waarbij de sfeer en service prima is.

Veel bekende spelers
Alle spelers van het eerste elftal van Elsweide zijn zeer bekend in de stad en doen meer dan alleen voetballen. Zo kennen we Veyis Ozkara van zijn werkzaamheden bij bakkerij Divan, Fatih Alagoz als eigenaar van MBV Foto & Video. Huseyin Akdeniz is bekend in heel Gelderland omdat hij in het dagelijks leven als barber werkt bij de bekendste kapsalon van Arnhem (kapsalon Koksal). En Cagdas Cetintas is een fenomeen met zijn Turkse gitaar.


Tags assigned to this article:
ElsweideFutsal Elsweide

76 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.