Geef Nelly haar vrijheid terug

Geef Nelly haar vrijheid terug

De 56-jarige Nelly Jansen uit Arnhem is het jaar 2016 niet goed begonnen. Op 1 januari rond 04:00 uur vloog haar 45-kilometer autootje, vermoedelijk door brandstichters, in brand.

Nelly hoorde dat er buiten wat aan de hand was en liep naar buiten. ‘Ik ben naar buiten gegaan, daar zag ik iets onder mijn autootje liggen. Ik heb het nog geprobeerd te pakken, maar ik kon er niet bij. En toen was mijn autootje ineens weg.’ ‘Verschrikkelijk, ze hebben me mijn karretje afgepakt’, zo sprak Nelly die los was gekomen van de schrik.

Voor een buitenstaander kan het lijken alsof het maar een karretje is. Voor Nelly betekende het niet alleen een karretje maar haar vervoersmiddel van A naar B. Ze zei: ‘Ik kan niet zonder mijn auto. Ik kan niet fietsen en nu kan ik dus ook geen auto meer rijden. Ik ben echt heel boos, want ze hebben mijn karretje afgepakt.’ De politie heeft de zaak opgepakt.

 

HELP NELLY AAN HAAR VRIJHEID

Om Nelly weer zo onafhankelijk mogelijk te maken is er een pracht van een actie gestart. Mensen kunnen geld doneren, om in totaal €5000,- te verzamelen. Met dit bedrag kan ze een nieuwe auto aanschaffen.


33 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.