Gratis feest voor de gouden tip

Gratis feest voor de gouden tip

Het is geen geintje, Dennis van Stoelen gaat een volledig verzorgd feest voor je organiseren. Natuurlijk gaat hij dat niet zomaar doen. Dennis van DS-Events wil hiervoor eerst zijn aanhanger terug. De aanhanger met kenteken 84-WJ-VR werd gestolen in de nacht van zaterdag op de zondag van het bedrijventerrein Pavijen aan de Costenweg in Culemborg.

Het is geen geintje, Dennis van Stoelen gaat een volledig verzorgd feest voor je organiseren. Natuurlijk gaat hij dat niet zomaar doen. Dennis van DS-Events wil hiervoor eerst zijn aanhanger terug. De aanhanger met kenteken 84-WJ-VR in de nacht van zaterdag op de zondag van het bedrijventerrein Pavijen aan de Costenweg in Culemborg werd gestolen. Naar schatting hebben we het over €25.000,-. Dat is de waarde van de aanhanger inclusief alle spullen die erin zaten. Dennis laat op social media weten dat de aanhanger vol met materialen zat die gebruikt worden bij evenementen, zoals een speciaal podium, biertap en een koelkast en plaatst ook de foto’s erop(zie hieronder). Ben jij degene die de gouden tip heeft, bel met Dennis: 0345-779991 of 06-52688717 gestolen aanhanger 2


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.