Turkse soldaat overlijdt 1,5 uur na telefoongesprek met vader

Turkse soldaat overlijdt 1,5 uur na telefoongesprek met vader

In een distrcit van Diyarbakir (Sur) is een Turkse sergeant majoor tijdens een vuurgevecht PKK-terroristen om het leven gekomen.De Turkse soldaat,  Nuh Özdemir, die uit Ordu kwam werd nog wel opgenomen in het ziekenhuis. Helaas was het veel te laat voor hem. 

Zijn vrouw is zeven maanden zwanger
Een hoofd van een speciale operatie eenheid kwam met het nare bericht bij zijn broer thuis waar ook de ouders en zijn zeven maanden zwangere vrouw te gast waren. Zij waren op dat moment in Samsun.

Vader: 1,5 uur voor zijn dood sprak ik hem nog
De vader van de overleden Turkse soldaat had geen behoefte om veel te zeggen aan de journalisten: ‘1,5 uur voor het vuurgevecht sprak ik nog met mijn zoon. Wat moet ik zeggen? Wat kan ik nog zeggen? Ik hoop dat God alle  terroristen af laat maken.’


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.