Chaos proberen te beperken in Doesburg

Chaos proberen te beperken in Doesburg

Rijkswaterstaat en de Provincie Gelderland sluiten de IJsselbrug bij Doesburg af voor groot onderhoud.

Groot onderhoud aan de IJsselbrug tussen Dieren en Doesburg. In de periode van donderdag 21 januari vanaf 21:00 uur tot vrijdag 19 februari 05:00 uur kunnen auto- vracht- en landbouwverkeer geen gebruik maken van de brug. Dit betekent omrijden via Zutphen of Westervoort en dit zal met gele borden worden aangegeven.

Rijkswaterstaat treft verschillende maatregelen om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Voor de brug aan de kant van Dieren wordt er een parkeerplaats voor zowel auto’s als fietsen aangelegd. Hierdoor kunnen reizigers hun vervoersmiddel daar parkeren en te voet, met de fiets of verder reizen met het openbaar vervoer.

Hulpdiensten
Buiten de fietsers die nog steeds gebruik kunnen maken van de brug, kunnen de politie, brandweer en ziekenwagens en het openbaar vervoer gebruik maken van het verbrede fietspad op de brug.

Up to date blijven
Wilt u als weggebruiker op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de werkzaamheden? Dan kunt u de gratis app downloaden in zowel de App Store als in de Play Store. Heeft u geen behoefte aan een app maar heeft u wel vragen. Dan kunt u gebruik maken van de mail provincieloket@gelderland.nl of bellen met 026 359 99 99.


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.