Dolce & Gabbana richt pijlen op moslims en komt met iets speciaals

Dolce & Gabbana richt pijlen op moslims en komt met iets speciaals

Dolce & Gabbana komt met moslimcollectie
In de winkel of voor de kast staan en geen (merk)kledingcombinatie kunnen maken als moslimvrouw is een bekend probleem voor velen van hen. Vanaf nu komt er een einde aan de nachtmerries voor deze vrouwen.

Het merk Dolce & Gabbana (D&G) komt met hoofddoeken en lange jurken. Hierdoor kunnen ook moslima’s shoppen bij het wereldwijd bekende D&G. Een deel van de collectie was te zien op de Arabische versie van styl.com zie de foto’s hieronder. D&G is hierin geen trendzetter, H&M bracht eerder ook al een hoofddoekencollectie op de markt.

96 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.