HaberArnhem.nl korte tijd uit de lucht na aanval hackers

HaberArnhem.nl korte tijd uit de lucht na aanval hackers

De nieuwswebsite HaberArnhem.nl is korte tijd offline geweest na een aanval van hackers uit Tunesie. Hoe raar het ook klinkt! 
Aanval vanuit Tunesie?
Een groep (Tunisian Fallaga Team) zorgde voor deze aanval op de succesvolle nieuwssite. Waarom HaberArnhem werd aangevallen is niet bekend. Mogelijk dat de aanval op de website in opdracht was van derden. We zijn nog bezig met het uitzoeken hiervan.

Website was weer snel online
Dankzij snel handelen van Yulas Webservices was de site weer binnen een paar uur online. Een woordvoerder van HaberArnhem.nl vertelde achteraf: ‘We zijn echt blij met de service en expertise van Yulas Webservices. De site was binnen een paar uur weer online, mede omdat we snel contact konden leggen.’

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.