Bouw nieuwe buurt in Schuytgraaf kan van start

Op donderdag 7 januari hebben de heer Elfrink, wethouder, en de heer van Wanrooij, directeur van Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling B.V., de eerste overeenkomst voor 51 woningen in “Aan de Weide” in Schuytgraaf getekend. Hiermee is een start gemaakt voor een nieuwe buurt waar je dorps kunt wonen in de stad. (bron: Arnhem.nl)
Aan de Weide ligt aan de zuidzijde van Schuytgraaf, vlakbij de sportvelden. Het is een prachtige plek, direct aan de groenstructuur tussen het oude eikenlaantje en de Grote Weide, ook wel het Nevelveld genoemd, in. Je kunt hier wonen in verschillende typen dorpse woningen. Er worden zowel rijtjeshuizen als twee- en drie-onder-een-kapwoningen gebouwd.

Fasen
In totaal worden in deze nieuwe buurt 350 woningen gebouwd binnen een periode van ongeveer 5 jaar. Meerdere ontwikkelaars zullen in Aan de weide gaan bouwen. Van Wanrooij uit Geffen start met de eerste 51 grondgebonden vrije sectorwoningen. De bouw van deze 51 woningen wordt verdeeld in twee fasen. De eerste fase telt 30 woningen. Deze woningen komen dit jaar in de verkoop. De tweede fase start in 2017.
No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights