Twee traumahelikopters aan de Hommelseweg in Arnhem

Twee traumahelikopters aan de Hommelseweg in Arnhem

De donderdag op de vrijdag net voor 02:00 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats in de bocht Cattepoelseweg met de Hommelseweg in Arnhem. De auto botste op een boom waardoor de drie inzittenden zwaargewond raakten.
Er moesten twee traumahelikopter ter plaatse komen voor de drie zwaargewonde inzittenden. De gewonden zijn een 25-jarige waar we de woonplaats niet van weten, een 20-jarige Nijmegenaar en een 23-jarige Arnhemmer. Alle slachtoffers zijn naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De politie vervolgt het onderzoek van het ongeluk.

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights