Veel bekende Arnhemmers gespot in Roses Lounge

Veel bekende Arnhemmers gespot in Roses Lounge

Roses Lounge is een van de weinige sjieke tenten in Arnhem waar je met familie en vrienden kunt loungen. 
Veel bekende Arnhemmers kiezen vaker voor Rose’s vanwege de inrichting als ‘huiskamer’ en de open haard . Zo is het ook af en toe leuk om bekende sporters en anderen tegen te komen bij Rose’s.Veel bekende Arnhemmers
Zaterdagavond was het weer bomvol bij Rose’s. De beste Turkse doelman van Arnhem, Sinan Bagci, was aanwezig met een jongedame uit Arnhem. Zijn teamgenoot bij Babberich, Alparslan Dusunceli, werd door onze verslaggever apart gespot. Advocaat Ismet Ozkara was ook in Rose’s met zijn vriend Husamettin Yildirim.

Verder kwamen we AFC Arnhem talent Yakup Ozasik tegen met een vriend. Gulsum Budak werd ook gespot door onze verslaggever. Ook kwamen we de teammanager/speler tegen van AFC Generalex. Ferhan Basaran was samen met zijn vrouw en anderen vrienden aanwezig in Rose’s om de avond af te sluiten. Ex-zaalvoetballer Ferhat Halici was hier ook bij aanwezig.Tags assigned to this article:
Afc ArnhemOzkara

11 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.