Woningen onbewoonbaar na ernstige brand in Dieren

Woningen onbewoonbaar na ernstige brand in Dieren

Zaterdagavond ontstond er een grote brand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren. Bij de brand werden twee huizen onbewoonbaar en het derde huis liep schade op.
Rond 20:45 uur werd er brand aan een hoekwoning gesignaleerd door de buurtbewoners. De brand was ontstaan op de eerste etage. De bewoners waar de brand ontstond waren niet thuis, de bewoners van het tweede huis moesten de woning verlaten. De brand was rond 22:30 onder controle maar het na blussen zal nog even duren.

In eerste instantie ging de randweer er vanuit dat er asbest was vrijgekomen, maar dat bleek niet het geval. Wel werd geadviseerd om de ramen en deuren te sluiten. Later op de avond werd er via de meldingen toch gemeld dat er asbest vrij was gekomen. De politie en brandweer starten zondag een onderzoek naar de brand.

asbest dieren

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.