Gebroeders Erdogan knallen in garage Vlamoven Arnhem

Gebroeders Erdogan knallen in garage Vlamoven Arnhem

De gebroeders Erdogan hebben een mooi en goedlopend bedrijf weten te vestigen in Arnhem. Broer Ali en broertje Ahmet zijn vandaag precies drie jaar geleden begonnen aan het pand aan de vlamoven 6 in Arnhem.
Drie jaar geleden hebben deze heren er alles op alles gezet om een goede start te maken met hun eigen onderneming. Met in hun achterhoofd de hoeveelheid concurrentie, hebben ze toch besloten om het bedrijf te starten. Inmiddels zijn ze drie jaar verder en hebben ze in de afgelopen periode geen seconde spijt gehad over hun keuze.

Als je het over garage Vlamoven hebt, heb je het over de volgende zaken: kennis, kwaliteit en fijne services. Of je nou alleen voor advies langs komt, voor een APK keuring, een onderhoudsbeurt of een reparatie de mannen staan altijd klaar om je te helpen. Het blijft niet alleen bij de genoemde punten, de heren zijn onderhand ook een specialist geworden in invoeren van auto’s. Ben je in de buurt en je wil een bakkie doen, rijd dan even langs bij Vlamoven 6 in Arnhem.

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights