Alle JT Bioscopen verdwijnen in 2016

Alle JT Bioscopen verdwijnen in 2016

De JT Bioscopen zijn in december 2015 overgenomen. De Nederlandse bioscopenketen is overgenomen door het Engelse bedrijf genaamd Vue International wat als gevolg heeft dat zij haar eigen naam wil gebruiken voor de bioscopen.
Vestiging in Alkmaar zal in februari de nieuwe naam Vue als eerste JT theater in gebruik gaan nemen. De andere vestegingen zullen later dit jaar veranderen. Niet alleen de naam maar ook de inrichting wordt aangepast, er komt een eigen Vue huisstijl in alle bioscopen. Evenals de extra grote stoelen op de beste plekken in de zaal en een belangrijke VIP gedeelte zal worden gecreƫerd in (bijna) alle bioscopen.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.