Een moslimland minder belangrijk dan Parijs

Een moslimland minder belangrijk dan Parijs

Ongelofelijk treurig dat er een stel idioten in hun hoofd halen om mensen op verschillende manieren te doden.
Meerdere aanslagen staan nog vers in onze geheugen en er blijven er maar meer bij komen. Helaas wordt er wel aanzienlijk verschil gemaakt in de gegeven steun. Zo wist Facebook namelijk na de aanslag in Parijs in no-time een app beschikbaar te stellen om je profielfoto te wijzigen met de kleuren van de Franse vlag.

Vandaag is er weer een aanval gepleegd, nu weer in Istanbul op het SultanAhmet plein. Waarom wordt Turkije niet ‘gesteund’ door Facebook? Waarom komt er geen applicatie zoals dat voor Frankrijk wel het geval was? Is terrorisme in de moslimlanden niet belangrijk genoeg? Wanneer laat Mark Zuckerberg zijn steun zien via zijn wereldwijd beroemde Facebook bedrijf? Al deze vragen blijven onbeantwoord.

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.