Politie controleert 31 plekken in R R A

Politie controleert 31 plekken in R R A

In de gemeenten Renkum, Rheden en Arnhem(RRA) komen er snelheidscontroles op 31 wegen. De gemeente heeft dit niet zelf verzonnen, dit verzoek komt vanuit wijkagenten uit de genoemde gemeenten.
Neemt u de komende tijd vaak deel aan het verkeer in een of meerdere gemeenten? Houdt u van net de grens overschrijden en heeft u geen geld te veel wat u aan boetes wilt betalen, let dan de komende weken extra goed op de mannen in een busje, met een kastje of een laserpistool die toch enigszins verdekt opgesteld staan. Deze vriendelijke mensen zullen vooral staan op 30-, 50, 60- en 80- kilometerwegen in Arnhem, Dieren, Doesburg, Laag-Soeren, Ellecom, Rheden, Velp, Oosterbeek en Renkum.
Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.