Şahan Gökbakar komt met trailer nieuwe film

Şahan Gökbakar komt met trailer nieuwe film

Wie kent hem niet Şahan Gökbakar of terwijl, de enige echte Recep Ivedik. Ivedik kwam van aflevering een tot en met vier, waarvan de laatste de best bekeken film is van Turkije.
Dit keer komt er geen behaarde Ivedik in de bios maar een man van de sales. De nieuwe film van hem heet ‘Osman Pazarlama’. Als we de titel letterlijk vertalen heet de film ‘Osman Verkoop’. In zijn film probeert hij allerlei uitvindigen op de markt te brengen en houdt overal een verkooppraatje. Vanaf 16 februari is de nieuwe film te bewonderen in de bios. Iedereen is erg benieuwd of deze film net zo succesvol zal worden als Recep Ivedik.


2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.