Wist je dat David Bowie ook een Turkse lied zong

Wist je dat David Bowie ook een Turkse lied zong

De Britse zanger, muzieklegende en acteur David Bowie (69) is gisteren overleden en dit werd groots gebracht in alle media. De Britse zanger had kanker, al 18 maanden, en stierf waar zijn familie bij was. Dit stond ook op de website van David Bowie.
1976: Bowie maakte kennis met Turkse gastarbeiders
Wat vooral onbekend is bij veel muziekliefhebbers is dat David Bowie in 1976 verhuisde naar Berlijn om van zijn drugsproblemen af te komen. Hij maakte daar kennis met de eerste Turkse gastarbeiders. Ze zagen elkaar zo vaak en hadden heel goed contact waardoor David Bowie ‘Yassassin’ schreef voor de hard werkende Turkse arbeider.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.