Wat heb jij over voor Sultan Ahmet Istanbul

Wat heb jij over voor Sultan Ahmet Istanbul

Nog niet heel lang geleden zijn er vreselijke dingen voorgevallen in Frankrijk. Dat soort gebeurtenissen hopen we nergens mee te maken en niet meer te horen.
Terwijl iedereen het probeert te vergeten komt er weer iets anders vreselijks om de hoek kijken. Gisteren hebben namelijk meer dan tien mensen op een bizarre wijze hun ogen moeten sluiten. Dit mag nergens en bij niemand gebeuren, ongeacht wie je bent en waar je in gelooft, het mag NIET!

In Frankrijk hebben we meerdere steunbetuigingen gezien. Mede dankzij Mark Zuckerberg waren er plots gigantisch veel andere profielfoto’s. Deze veranderden in de kleuren van de Franse vlag en dit deed je of je nou Turk, Nederlander, Japanner of uit Duitser was, dat maakte op dat moment helemaal niet uit, je deed het gewoon voor de mensen uit Frankrijk.. Maar laten we de ‘Je Suis Charlie’ niet vergeten. Waar blijven de ‘Je Suis SultanAhmet’ of ‘Je Suis Istanbul’ mensen? Zijn die mensen daar minder belangrijk, ligt het aan het land of is het nog heel wat anders….

Wat heb jij over voor de mensen uit Istanbul? Laten we dit zo veel mogelijk delen om te laten zien hoe belangrijk de getroffen mensen uit SultanAhmet Istanbul zijn.

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.