AFC Arnhem valt om en komt ten einde

AFC Arnhem valt om en komt ten einde

De twee jaar geleden door FC Presikhaaf en ESCA gefuseerde club AFC Arnhem besluit woensdagavond te stoppen. Door grote schulden zinkt het schip.
In het seizoen 2014-2015 nog spelende in de hoofdklasse onder leiding van Dennis van Beukering, nu failliet en straks verdwenen. De club had een negatief saldo van 80.000 euro onder de streep, dit is inclusief hypotheek. De voorwaarde om door te mogen spelen was 19.000 euro binnen een week op tafel kunnen leggen. Dit megabedrag heeft de club niet bij elkaar kunnen vegen.

Een van de grootste problemen is niet de hoeveelheid spelers maar juist de contributie betalende spelers, deze had de club nauwelijks. Een club waar toch in korte tijd veel bekende namen zoals: Hulusi Bulut, Gökhan Olgun, Ali Deniz, Ferhan Basaran, Levent Akat en nog veel meer hebben gespeeld voor de groenwitten, is nu ten einde…
Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.