Slapeloze nachten voor Wilders na verkiezing Marokkaanse voorzitter Tweede Kamer

Slapeloze nachten voor Wilders na verkiezing Marokkaanse voorzitter Tweede Kamer

Het worden zware tijden voor Wilders en alle andere extreem-rechtse PVV’ers in de Tweede Kamer. Ze moeten voortaan luisteren naar een Nederlandse Marokkaan als voorzitter van de Tweede Kamer. Het klinkt als een droom, maar toch is het niet zo. PvdA-Kamerlid Khadija Arib is gekozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Nederland heeft in 2016 eindelijk een gekleurde Tweede Kamervoorzitter.
Slapeloze nachten na Marokkaanse voorzitter
Het is dus zeer aannemelijk dat Wilders, Fleur Agema en alle andere ‘echte Nederlanders’ slapeloze nachten gaan krijgen over het voorzitterschap van de Tweede Kamer. Heel kort geleden riepen ze nog allemaal ‘Minder, Minder Marokkanen’ en nu moeten al die PVV’ers het doen met een Marokkaanse voorzitter.

Wilders heeft niet gezoend met Khadija Arib
Volgens NOS-radio zou Wilders ook niet gezoend hebben met Khadija Arib. Of Wilders hiermee rekening heeft gehouden met haar islamitische achtergrond of haar niet wilde feliciteren is nog steeds niet bekend.

God of Allah straft meteen
Of Allah Of God dit direct heeft mogelijk gemaakt is niet bevestigen. Maar dat ‘God meteen straft’ is wel een ding dat zeker is.

Hallelujahhhhhh…..
Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.