Vreemde Erdogan tweet van hoofdredacteur lokale omroep

Vreemde Erdogan tweet van hoofdredacteur lokale omroep

De hoofdredacteur van RTV Arnhem, Dick Ter Hark, trok gisteren veel aandacht met zijn opmerkelijke tweet richting DENK-kamerlid Tunahan Kuzu, aldus een oplettende lezer van HaberArnhem. Een tweet over Wilders herinnerde de hoofdredacteur aan de Turkse president Erdogan.
Tweet van Kuzu over Wilders
Kamerlid Kuzu stuurde een tweet de wereld in toen Wilders massaal werd ‘bejegend’ door alle parlementaire journalisten toen hij reageerde op de verkiezing van de voorzitter van Tweede Kamer. ‘Dit is het probleem! Wilders spuit zijn gal en alle parlementaire journalisten duiken er bovenop.’ 

‘Uw vriend Erdogan’
De reactie van de hoofdredacteur van RTV Arnhem aan Kuzu was opmerkelijk: ‘Nou, meneer Kuzu, stel dan voor om de pers aan banden te leggen. Doet uw vriend Erdogan ook…’  Of de hoofdredacteur van RTV Arnhem sympathie heeft voor de PVV is nog moeilijk te zeggen. Het is extra opvallend omdat Dick Ter Hark niet met een vergelijkbare tweet is gekomen over Wilders en zijn vrienden.

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.