Actrice Maryam Hassouni voorbeeld voor veel moslimmeiden

Actrice Maryam Hassouni voorbeeld voor veel moslimmeiden

Actrice Maryam Hassouni is sindskort te zien als rechercheur bij Flikken Rotterdam. De succesvolle Nederlands Marokkaanse actrice is bij het grote publiek nog bekend van haar rol als ‘Dunya’ bij Dunya en Desi. De jeugdserie werd vijftien jaar geleden gemaakt en is nog steeds te zien op televisie.
‘Geloof is prive, gaat niemand wat aan’
De vrijgezelle 30-jarige Hassouni is een aparte dame. Ze woont alleen op haar zelf en heeft geen prive leven omdat ze ook nog een full-time studie Engels volgt. Dit doet ze naast alle opnames van Flikken Rotterdam! Onlangs wilde ze in een radioprogramma niet kwijt of ze gelovig is en waar ze in geloofde. ‘Geloof is prive… Het gaat niemand wat aan.’ Daarmee maakte ze ook een einde aan een discussie over dit onderwerp.

‘Ze had geen hoop meer als actrice’
Hassouni vertrok een paar jaar geleden naar New York en werd verliefd op de stad en de New Yorkers. Ze wilde er gaan studeren, wat niet helemaal ging zoals ze had gepland. Ze had een tijdje ook geen zin meer in bijrollen in series en in films en wilde gaan stoppen met haar carriere als actrice. Ze had geen hoop meer. Haar agent, meer dan een goede vriendin, sprak haar hier vaak over en zij had nog wel hoop. ‘Zij had er meer vertrouwen in. En ze kreeg gelijk.’

Turkse dame met een kalashnikov
Behalve haar hoofdrol in Flikken Rotterdam zal de actrice binnenkort ook te zien in een film waarin ze mogelijk een Turkse dame zal spelen met een kalashnikov-geweer. Tijdens het radioprogramma op Radio 1 gaf ze fit half toe. Meer informatie hierover wilde ze niet kwijt.
147 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.