Klein meisje ligt bijna onder 50 ton, Trucker geeft les aan heel Nederland

Klein meisje ligt bijna onder 50 ton, Trucker geeft les aan heel Nederland

Zijn facebook ontploft bijna, de teller van de likes bijna 40.000, ruim 33.000 keer gedeeld en ruim 3700 reacties. Bijna heel Nederland kent hem nu, Peter Hagenaars de trucker uit Doetinchem die een duidelijke boodschap aan heel Nederland heeft.
Het is een, door een vader, uit het hart geschreven stuk wat heel Nederland heeft geraakt. Hagenaars doet op Facebook een hele belangrijke oproep aan fietsers om goede verlichting te gebruiken. Niet alleen de fietsers maar vooral ook de ouders van de jonge fietsers. Hieronder het emotionele stuk wat vader Peter Hagenaars op zijn Facebookpagina heeft geschreven.

“Dag meisje in Borculo. Op je fiets zonder enige verlichting in je donkere kleding… Je fietste in de regen over het industrieterrein… Zonder verlichting. Het is daar heel druk, met vrachtauto’s enzo.
Ik reed daar ook met mijn vrachtauto… Ik kon jou echt niet zien! Ja… Op ’t allerlaatste moment, ik moest nog ff vol in de remmen met 50 ton. Dat ging allemaal nog maar net goed hè! Ben jij ook net zo geschrokken als ik?
Als ik je had aangereden was ’t ook nog es mijn schuld geweest… Terwijl ik je echt nog maar net op tijd zag.
Zelf heb ik ook 3 kinderen… Daar ben ik heel zuinig op. Ik denk dat jouw ouders ook heel voorzichtig zijn met jou! Dus vraag ze eens om goede verlichting op jouw fiets… Zodat je gezien wordt… Want vroeg of laat heb je minder geluk en dan zijn er zoveel mensen verdrietig! Ik ook hoor!”

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.