Verbazing over ‘moskeefoto’ van Canadese Minister-President

Verbazing over ‘moskeefoto’ van Canadese Minister-President

Justin Trudeau was een van de weinige leiders die vluchtelingen met open armen ontving toen ze arriveerden in Canada. Er is sindskort een foto uitgelekt waarin de Canadese minister-president te zien is in een moskee met gelovigen.

Trudeau was op bezoek in een moskee
De foto van de jonge minister-president dateert van 2013. Volgens bronnen uit Canada zou hij ook bidden met de aanwezige moslims. Tijdens de Ramadan zou Trudeau op bezoek geweest zijn naar een moskee in Surray waar deze foto gemaakt is.
Toestemming om samen met de moslims te bidden
Trudeau zou bij binnenkomst “Selamünaleyküm ” gezegd hebben en vroeg ook nog of hij samen met de moslims mocht bidden. Of Trudeau actief ging bidden als moslims is niet bekend. Wel mocht hij natuurlijk als minister-president van Canada helemaal vooraan zitten.

Afgelopen jaar kreeg Trudeau nog meer bekendheid toen een moskee in de brand werd gestoken. Hij beloofde toen persoonlijk dat Canada er alles aan zal doen om moslims te beschermen.
4 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.