Arnhemmer Bayram Oz heeft beste bezorgrestaurant van Ede

Arnhemmer Bayram Oz heeft beste bezorgrestaurant van Ede

Vol trots maakte Bayram Oz, eigenaar van cafetaria De Tamboer in Ede bekend dat hij een onderscheiding heeft ontvangen van Thuisbezorgd.nl. Bezorgrestaurant De Tamboer kreeg de titel ‘best beoordeelde bezorgrestaurant in van Ede in 2015’. En dat was natuurlijk het vieren waard.
Arnhemmer is ervaren ondermer
Arnhemmer Bayram Oz is al jaren actief in Ede en heeft veel ervaring als houder van een bezorgrestaurant. De Turkse Arnhemmer werd de best beoordeelde bezorgrestaurant van Ede en mag deze titel een jaar lang dragen. De Tamboer liet zelfs  New York Pizza en Holyland achter zich in het eindklassement.

Tamboer

Na hard werken en veel zweten
Bronnen dichtbij de Tamboer melden dat Bayram Oz veel waarde hecht aan service en klantvriendelijkheid. Zo weten we bijvoorbeeld dat hij ook onlangs nieuwe folders heeft laten ontwerpen en maken via Drukkerij Dogan voor zijn succesvolle bezorgrestaurant. Via social media liet Bayram Oz het volgende weten: ‘Na hard werken en veel zweten hebben we het zeker verdiend. Beste bezorgrestaurant van Ede in 2015.’

Tags assigned to this article:
EdeThuisbezorgd

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.