Commando eenheid PKK kiest steeds vaker voor sexy mannen

Commando eenheid PKK kiest steeds vaker voor sexy mannen

De PKK probeert steeds nieuwe tactieken uit om onherkenbaar aanslagen te plegen tegen politieagenten en onschuldige burgers in Turkije. Zo gaat ook met de commando eenheid van de terreurbeweging.
Bijzondere manier van strijden
De verboden terroristische organisatie gaat tegenwoordig op een bijzondere manier de strijd aan met de Turkse strijdkrachten. De sexy mannen van de commando eenheid, hebben vrouwenkleren aan en zijn ook nog eens opgemaakt. Ze hebben alleen geen hoge hakken aan. In plaats van een helm gebruikt deze eenheid van de PKK een hoofddoek als bescherming. Met deze speciale vermomming proberen de ‘heren’ aanslagen te plegen.

Zeer recent werden twee leden van deze commando eenheid opgepakt door Turkse soldaten. Uit hoeveel sexy mannen deze speciale PKK eenheid bestaat is niet bekend. Wel melden Turkse bronnen dat er meer van dit soort ‘mannen’ gesignaleerd zijn.
Tags assigned to this article:
Commando EenheidPKK

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights