Twee vrouwelijke PKK-terroristen melden zich bij Turkse soldaten

Twee vrouwelijke PKK-terroristen melden zich bij Turkse soldaten

Twee vrouwelijke terroristen, waarvan de ene nog maar 14 jaar, uit de wijk Sur van Diyarbakir hebben zich overgegeven aan de Turkse soldaten.
Na de verklaring van de overgegeven PKK-terroristen hebben de Turkse troepen meerdere invallen gedaan op verschillende schuilplaatsen van de terroristen. In de wijken Hasirli en Fatihpasa hebben de terroristen een tunnel gegraven om te schuilen, verplaatsen en aan te vallen.

De terroristen hebben niet alleen tunnels gegraven maar ook door verschillende woningen stukken muur eruit gehaald. Zo hoeven ze niet op straat om zich te verplaatsen. Ook hebben ze meerdere bunkers gebouwd met hele kleine openingen om de Turkse soldaten aan te kunnen vallen. Na dit soort invallen van de Turkse ‘Mehmetcikler’ worden de wijken steeds veiliger.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.