Man uit Dieren verdwenen na brand, Vivare moeilijk over urgentie slachtoffers brand

Man uit Dieren verdwenen na brand, Vivare moeilijk over urgentie slachtoffers brand

Vorige week was er een grote brand aan de Van der Duyn van Maassdamstraat in Dieren. Hier zijn twee huizen totaal verwoest en een huis heeft schade opgelopen. De politie zoekt de man die een wietplantage in huis had en waar de brand is begonnen.
De bewoner van de hoekwoning was volgens de buren bijna nooit thuis en had geen band met de buurt. Een van de buurtbewoners laat weten dat hij hem sinds de brand helemaal niet meer heeft gezien. Niet alleen de buurt ook de politie heeft hem niet gezien. Een woordvoerster van de politie zei: . “Wij hebben de persoon, die op het adres staat ingeschreven, nog niet kunnen aanhouden. Wij willen hem heel graag spreken”

Waar de man nu is, is een groot raadsel. Zodra het definitief is dat de man verantwoordelijk was voor de wietplantage, start de Woningbouwvereniging Vivare haar standaard procedure op. Dit betekent dat de man de komende vijf jaar mag niet kan huren via Vivare, zo meldt de woordvoerster van de woningbouw.

We hebben ons laten vertellen dat de buren, die nu zonder huis zitten, in eerste instantie geen urgentie kregen van de woningbouwvereniging.Het heeft heel veel moeite gekost tot dat wij in aanmerking voor urgentie kwamen dit is echt belachelijk, zei de buurman.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.