Wederom overeenkomst voor 51 woningen in Schuytgraaf

Donderdag 14 januari jl. ondertekenden Jack van Rens namens ontwikkelingsmaatschappij de Eldense Zeeg en wethouder Gerrie Elfrink namens de gemeente Arnhem een overeenkomst voor de ontwikkeling van 51 woningen in veld ‘Aan de Weide’ in Schuytgraaf.

Ongeveer de helft hiervan is gelegen aan de Grote Weide, de overige woningen komen centraal in deze nieuwe buurt, pal aan het nog te ontwikkelen ‘dorpsplein’. Het gaat zowel om twee- en drie-onder-een-kapwoningen als rijwoningen.

De Eldense Zeeg is de tweede partij waarmee voor deze nieuwe buurt een overeenkomst is getekend. Een week geleden tekende Van Wanrooij bouw en ontwikkeling, eveneens voor 51 woningen.

De nieuw te bouwen buurt ligt aan de zuidkant van Schuytgraaf, op een prominente plek in de wijk, vlakbij de sportvelden. Ook grenst de buurt direct aan een groenstrook, tussen het oude eikenlaantje en de Grote Weide (Nevelveld). In een eerst fase, waarvan de verkoop dit voorjaar start, worden 24 woningen gebouwd. De tweede fase, met 27 woningen dus, start in 2017. De buurt ‘Aan de Weide’ is over 5 jaar helemaal klaar. Belangstellen kunnen een email sturen naar info@skopevastgoed.nl.

Bron: Arnhem.nl

Tags assigned to this article:
Schuytgraaf

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.