Deltakwartier Arnhem in trek bij rijke Turkse Arnhemmers

Deltakwartier Arnhem in trek bij rijke Turkse Arnhemmers

De Deltakwartier in Arnhem is in trek bij rijke Turkse Arnhemmers. (foto: DeltaKwartier.nl)

Nieuwbouwwijk dichtbij centrum Arnhem
Deltakwartier is een nieuwe wijk op tien minuten afstand van het centrum van Arnhem. De eengezins-en stadswoningen zijn in trek bij veel Arnhemmers, waaronder ook Turkse Arnhemmers. Vooral de woningen aan Ijssellaan zijn gewild, vanwege de omvang en ligging. En Turkse families staan nu eenmaal bekend om hun sociale contacten en grote familiebijeenkomsten.
Het gaat zelfs zo goed dat bijna alle woningen verkocht zijn. Volgens een woordvoerder van Willemsen Makelaars is de laatste woning ook al nagegenoeg verkocht. Aanstaande vrijdag zal er een contract geteken worden. Binnenkort is er weer een nieuwe fase van woningen die verkocht gaan worden.

Veel bekende rijke Turken in Deltakwartier
Uit onderzoek van HaberArnhem blijkt ook dat veel bekende rijke Turkse Arnhemmers al een woning hebben gekocht aan de Ijssellaan. Zo weten we dat een bekende Turkse advocaat, twee Turkse bakkers en twee Turkse cafetariahouders al een woning hebben gekocht in Deltakwarier. Een eigenaar van een bekende autogarage woont er inmiddels ook. Ook zijn er drie schoonheidssalons in de straat, waarvan een van een Afghaanse Arnhemmer.
Tags assigned to this article:
Deltakwartier

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.