Jongeman (25) raakt gewond in Arnhem na brute overval op straat

Een jongeman uit Westervoort werd zondagochtend in Arnhem aangesproken door een onbekende man. De onbekende man wilde geld zien en vroeg om de portemonnee van de man uit Westervoort. (foto: archief)
Parkstraat Arnhem
De man uit Westervoort liep zondagochtend om 06:30 uur over de Parkstraat toen hij werd aangesproken door de onbekende man. Hij werd op dat moment ook bedreigt met een mes. De jongen uit Westervoort zag zijn kans om weg te rennen toen er een auto voorbijkwam. Veel hiel het niet, hij werd op dat moment  gestoken door de dader en raakte zijn portemonnee kwijt.

Gestoken en protemonnee kwijt
De jongen uit Westervoort werd geholpen door de mensen in de auto. Maar raakte wel zijn portemonnee kwijt. De inzittinden in de auto belden de politie op die direct ter plekke kwam. De Politie is nu op zoek naar de dader en de mensen in de auto die hebben geholpen.
Tags assigned to this article:
Arnhem CrimeovervalParkstraat

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights