Gelders voetbaltalent Hulusi Bulut tekent contract in Duitsland

Gelders voetbaltalent Hulusi Bulut tekent contract in Duitsland

De Duitse voetbalclub Viktoria Goch heeft zich in de winterstop onder andere weten te versterken met Gelders talent Hulusi Bulut
De 24-jarige Kay Tassenaar voetbalt er al een seizoen en ziet nog drie namen uit Nederland overkomen naar zijn team. De namen Hulusi Bulut en Gökhan Olgun komen vanuit AFC Arnhem, de club die door financiële redenen de deuren moet sluiten. En Rico Timmermans sluit vanuit VV Alverna aan bij het Team.

Het duo Bulut en Olgun kent elkaar door en door waardoor de verwachting van de heren ook heel hoog is. Middenvelder Olgun kwam uit als aanvoerder van AFC Arnhem en wordt gezien als een voetballer met rust en overzicht. De balvaste, megadribbelaar, balgoochelaar, supersnelle Bulut wordt binnen gehaald als ‘onmisbare speler’.

866 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.