Arnhemse geeft Ebru Gündes een prachtig cadeau

Arnhemse geeft Ebru Gündes een prachtig cadeau

De 25-jarige Müberra Sancak, maakt een prachtig cadeau voor de Turkse zangeres Ebru Gündes. De zangeres laat het moment meerdere foto’s maken en zorgt dat deze bij Müberra Sancak terecht komt.




Sancak vertelt ons hoe ze is begonnen aan tekenen. Ze zegt: “Eigenlijk is tekenen voor mij begonnen op de basisschool, mijn meester zei dat ik heel goed kon tekenen en dat ik hier nooit mee moest stoppen”. Na de basisschool is er toch een periode geweest waar ze haar potloden niet heeft gebruikt, de prioriteiten lagen bij haar studie. Na haar MBO opleiding had ging ze aan het werk als ortho-assistente waardoor ze in de weekenden meer tijd had voor haar tekenkunsten en besloot weer te beginnen.

Sinds mei 2014 is ze serieus begonnen om haar tekenkunsten te verbeteren. Niet middels een opleiding of cursus maar zelf proberen en wat filmpjes te bekijken. Ze is nu vooral bekende personen en voor haar interessante voorwerpen aan het tekenen. Haar droom is om uiteindelijk ook haar schilderkunsten zodanig te ontwikkelen dat ze een eigen galerij kan openen.

Volg Müberra Sancak op haar Instagram om meer tekenkunsten van haar te zien: Müberra Sancak





40 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights