Gietburg B.V. huurt 5.221 m² logistiek in Duiven

Gietburg B.V. huurt 5.221 m² logistiek in Duiven

DUIVEN – Gietburg B.V. huurt in Duiven circa 5.221 m² logistieke bedrijfsruimte en kantoor aan Segment 5 en 7.

Wie is Gietburg?
Gietburg is toeleverancier van gegoten ijzeren componenten ten behoeve van de automotive industrie, agrarische sector, marine en complexe technische sectoren. Na gedeeltelijke renovatie zal de volledige ruimte per 1 april 2016 door Gietburg in gebruik worden genomen.

Bij de totstandkoming van deze transactie adviseerde Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis Logistics, de verhuurder Stichting Bewaarder Renderend Bezit IV en assetmanager Rubens Capital Partners B.V.

Tags assigned to this article:
Duiven

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights