NEC-speler Breinburg ‘viert’ contractverlenging met Turkse thee

NEC-speler Breinburg ‘viert’ contractverlenging met Turkse thee

Gregor Breinburg blijft langer voetballen bij de Nijmegenaren. De basisspeler van NEC kreeg een contractverlenging bij NEC. Zijn huidige contract zou aan het einde van het seizoen aflopen. Sinds zijn komst naar NEC groeide Breinburg uit tot een vaste waarde.
Tot 2018 bij NEC
De Aruban zou anders vrij zijn om een club uit te kiezen wanneer hij geen contractverlenging zou krijgen. De voetballer die vaak ook in Arnhem te zien is zal nu tot de zomer van 2018 in dienst zijn bij de Nijmegenaren. In 2014 speelde de middenvelder nog in Doetinchem.

Volgens bronnen bij de speler vierde hij zijn contractverlenging met een kopje Turkse thee. Breinburg wordt regelmatig gespot in Arnhem met zijn Turkse en Marokkaanse vrienden.

Tags assigned to this article:
BreinburgFutsal

50 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.