Bekende Turkse bakker is ook modebewust

Bekende Turkse bakker is ook modebewust

Inmiddels is de Turkse bakker Hasan Ozkara een fenomeen geworden in heel Gelderland. Hij was al bekend in de regio, maar werd nog bekender dankzij allerlei nieuwsartikelen over zijn lahmacunrecord en andere berichten.

Modebewuste bakker aan de Hommelstraat
Als we het hebben over een bakker denken we niet meteen aan een modebewuste persoon die er altijd goed uitziet. Bij bakker Hasan, aan de hommelstraat in Arnhem, is dat anders. De bekende Turkse bakker ziet er volgens velen altijd goed uit, hij hecht ook veel waarde aan uitstraling en hygiene. Dit blijkt ook uit zijn auto waarin hij regelmatig te zien is.

Ook in de winkel ziet Hasan er altijd netjes en verzorgd uit. Dit trekt ook extra mensen aan omdat de klanten het waarderen dat ze bij bakkerij Divan overal aan denken om het voor de klant leuker te maken. Hasan zelf ontkent dat hij hier bewust mee bezig is. Op een vraag waarom hij de beste geklede bakker is van Gelderland, reageerde hij bescheiden door daar niet op in te gaan.
Tags assigned to this article:
Bakkerij Divan

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.