Scholierenoorlog Arnhem nog steeds niet voorbij

Scholierenoorlog Arnhem nog steeds niet voorbij

Gisteren waren er Amerikaanse ‘beelden’ te zien voor het Montessoir College in Arnhem. Een grote groep met jongeren gingen met elkaar op de vuist, daarbij was opvallend dat de jongeren verschillende achtergronden hadden.

Extra agenten houden alles in de gaten

De politie hield gisteren heel Arnhem in de gaten met extra agenten. Omdat de kans groot was dat de jongeren elkaar weer zouden treffen dankzij berichten via instagram en facebook. De onrust is dus nog steeds groot in de stad, omdat veel ouders en leerlingen enorm zijn geschrokken. Berni Drop, directeur van het Montessori College noemt de ‘situatie ook zorgwekkend maar weet niet hoe het allemaal is ontstaan.’

‘Geen scholen tegen elkaar maar jongeren’
Aan Omroep Gelderland vertelde Drop verder het volgende:  ‘Het zijn geen scholen tegen elkaar, maar jongeren uit Arnhem die in verschillende scholen zitten. Vroeger had je dorpen tegen elkaar die op de kermis tegen elkaar gingen vechten en nu heb je de zelfde energie nog onder de jongeren. Het zo viraal en zo explosief dat is het hele enge eraan.’

Reacties


Tags assigned to this article:
Dikkie FittieMontessori Collegescholierenoorlog

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.