Ex-man in Adana opgepakt voor ‘verhuren’ eigen vrouw

Ex-man in Adana opgepakt voor ‘verhuren’ eigen vrouw

De ex-man woonde samen met zijn vrouw in Adana nadat ze acht jaar geleden waren gescheiden. De ex-man is nu opgepakt als verdachte en krijgt mogelijk een gevangenisstraf.

De ex-man woonde met zijn vrouw gescheiden vrouw in Adana. Volgens Turkse bronnen zou de man via de wesite “Swing gericht echtparen ontmoeten om bepaalde fantasieen uit te kunnen voeren. Dit werd volgens dezelfde bronnen ook vrijwillig gedaan. Er werd alleen geld gevraagd door de ex-man als de vrouw zelf alleen als prostituee bezig zou zijn met andere mannen.’

Adana man

Turkse politie volgde facebook-profielen
Na een anonieme tip over wilde partijen in huis begon het Turkse OM onderzoek te doen naar de twee in Adana Seyhan. Met een officiele toestemming werden beide facebook-profielen van de man en de vrouw gevolgd. De conlusies waren schokkend. De man en vrouw woonden samen nadat ze waren gescheiden. Via facebook kwamen ze in contact met andere stellen uit heel Turkije waar ze van alles meededen. De man regelde ook nog eens apart andere mannen voor zijn ex-vrouw om daar geld mee te verdienen.

Beiden waren in eerste instantie opgepakt, waarna de vrouw na verhoor weer werd vrijgelaten. De ex-man blijft nog even vast zitten omdat hij zijn ex-vrouw voor geld verhuurde aan andere mannen.
Tags assigned to this article:
Adana

2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.