Neemt bekende voetbalgoeroe Gold Reizen Arnhem over?

Neemt bekende voetbalgoeroe Gold Reizen Arnhem over?

Een verslaggever van HaberArnhem kwam zeer recent toevallig Ferhan Basaran, bekend van AFC Generalex, tegen achter een bureau bij Gold Reizen aan de hommelstraat in Arnhem. Gold Reizen was voorheen bekend als Ege Reizen.

De verslaggever van HaberArnhem maakte meteen een foto om het moment vast te leggen, omdat het mogelijk breaking nieuws zou kunnen zijn in Arnhem. Het zou namelijk zonde zijn om hier geen foto van te maken. Een eventuele overname van Gold Reizen zou natuurlijk ook nieuwswaarde hebben voor de stad.

karay v3

Maar niets bleek minder waar. Gold Reizen wordt niet verkocht! Basaran was toevallig zijn vriend Yasin Karatay, en ex-trainer bij AFC Generalex, aan het helpen. Er was geen sprake van een overname of iets wat daarop leek. Helaas werd de verslaggever HaberArnhem ontdekt tijdens het maken van de foto’s

Tags assigned to this article:
Generalex

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.