26 Arnhemse vluchtelingen onwel door griepverschijnselen

26 Arnhemse vluchtelingen onwel door griepverschijnselen

Volgens de Brandweer Gelderland-Midden hadden 26 mensen in het asielzoekerscentrum De Koepel last van griepverschijnselen, inmiddels lijkt alles wel mee te vallen. Via social media werd dit naar buiten gebracht. De hulpdiensten gingen dan ook zondag voor middernacht weer huiswaarts.


Griep oorzaak onwelwording vluchtelingen
In de avonduren (zondag) werd al bekend dat griep oorzaak zou zijn van massale onwelwordingen in de COA opvang de Koepel in Arnhem. Hoe het kwam dat ruim 30 bewoners tegelijk onwel werden is nog steeds niet duidelijk. Mogelijk dat daar maandag in de loop van de dag antwoord op komt.

De hulpdiensten rukten zondagavond massaal op toen bekend werd dat ruim 30 vluchtelingen onwel werden en last hadden van koorts en spugen.


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.