Vooral Arnhemmers hebben baat bij Turkse supermarktenoorlog

De komst van de Turkse supermarkt Guven aan de honingkamp in Presikhaaf is inmiddels een feit. Het bedrijf is bezig met een enorme verbouwing, nadat het de oude locatie van de Aldi en twee naastgelegen winkelruimten had overgenomen.Meltem Plaza vs Guven Market
De komst van Meltem Plaza in winkelcentrum Lely wordt hierdoor vrij snel geschiedenis. Meltem Plaza stuntte enorm met prijzen in het begin, en lijkt daar nu afstand van te houden. Verschillende bronnen in Apeldoorn melden ook dat de komst van Guven Market in Arnhem geen toeval is. Meltem Plaza deed het zelfde door een nieuwe vestiging te openen in Apeldoorn.

Turkse ‘Lidl’ in Arnhem-Zuid
De ┬┤Turkse┬┤ Lidl in Arnhem-Zuid, Seren Market, trekt nog steeds veel publiek aan omdat het in Arnhem en omstreken bekend staat om de lage prijzen. Of dat ook zo zal blijven met de komst van een mega Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Presikhaaf is nog afwachten.

Hoe dan ook, vooral de Arnhemmers zullen baat hebben bij een Turkse supermarktoorlog.Tags assigned to this article:
Turkse supermarktoorlog

37 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.